Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

STAND UP SHOW!

Perjantai 13.12.2024 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

JUKKA LINDSTRÖM on viihdyttänyt yleisöjä stand up -klubeilla ja teattereissa jo yli 15 vuotta, eikä hidastumisen merkkejä näy. Noin viikon uutisista ja Sivuhistoria-ohjelmista tuttu koomikko ja toimittaja on tunnettu terävästä ja älykkäästä komiikastaan, joka pureutuu suoraan ajankohtaisiin aiheisiin ja yhteiskunnan ilmiöihin. Hänen tyyliinsä kuuluu laserintarkka satiiri, jossa hän käsittelee suomalaisuutta, politiikkaa ja populaarikulttuuria kriittisen tarkkanäköisesti, mutta samalla pirullisen hauskasti. Siinä sivussa saatetaan kuulla myös henkilökohtaisempia tarinoita tai vaikkapa pohdintaa siitä, miten juusto keksittiin.

KÖPI KALLIO on radioaaltojen Venla-palkittu kuningas, joka päätti muutama vuosi sitten heittäytyä stand up -komiikan maailmaan – ja hyvä niin! Vaikka stand up -uraa on takana vasta reilut kaksi vuotta, on Köpi jo ehtinyt vakuuttaa alan konkarit ja täyttänyt katsomot hengästyttävää tahtia.  Tämän satakuntalaisen suupaltin käsittelyssä nykyajan ilmiöt vääntyvät usein tummaksi huumoriksi ja absurdeiksi vitseiksi. Saa fanittaa!

NIKO KIVELÄ on ilmiömäinen tarinankertoja, joka tunnetaan erinomaisesta lavakarismastaan ja kyvystään luoda vuorovaikutteinen tunnelma yleisön kanssa. Niko nappaa yleisöstä spontaaneja reaktioita. Hän herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Nikon huumori on kuin napakka oikea koukku suoraan leukaan – se iskee, puree ja saa yleisön repeämään naurusta.

TEEMU VESTERINEN on naurattanut ihmisiä jo yli 20 vuoden ajan. Hän on illan paikallinen tähti. Kaveri on kotiutunut Kuopioon niin hyvin, että Teemua voisi jo kutsua savolaiseksi, jos uskaltaa! Teemun päässä raksuttaa jatkuvasti, ja hänen nopea älynsä yhdistettynä moniulotteiseen ajatuksen virtaan takaa varmasti ”teemumaisen” kokemuksen. Yhden illan aikana saatat kuulla oivalluksia, jotka vievät ajatukset yllättäviin paikkoihin – ja saattavat samalla laittaa vatsalihakset töihin.

Esityksen kesto noin kaksi tuntia sisältää väliajan.

Ikärajasuositus 16 vuotta

Järj. Jylhäsalmi Productions
Liput: 35 €
Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

Kotisivut

Facebook

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: